De beste wimperserum 2019


 

Latisse Wimperserum

latisse

Deze wimperserum is bestemd voor wimperverlenging. Voornamelijk mensen met korte, zwakke en dunne wimpers zijn blij met de voordelen van Latisse. Het is aangeraden voor beide geslagen.

Het product wordt verkocht in een flesje afgesloten met een lichtgroene draaidop. De fles bevat 3 ml Latisse, genoeg om een behandeling van 3 maanden uit te voeren. Positief is dat de dosering van het serum moeiteloos gaat. Knijpen in de fles is voldoende om één druppel van het serum te krijgen.

Men moet ongeveer drie tot vier weken wachten voordat de wimpers langer en licht gekruld zijn. Als de Latisse behandeling bijna ten einde is, zijn de wimpers dikker en sterker. Helaas zijn de resultaten niet duurzaam en verdwijnen ze na twee maanden.

Hoe breng je Latisse aan? Om het serum op de bovenste wimperbasis te verdelen moet er een druppel van het serum op de borstel worden aangebracht. Het is niet nodig om Latisse meerdere malen per dag aan te brengen, of een grotere hoeveelheid te gebruiken. Hierdoor zullen de resultaten niet sneller komen. Als het product de ogen raakt zal er natuurlijk een irritatie ontstaan. Als dit gebeurt wordt er aangeraden de ogen te spoelen met water en met de behandeling te stoppen tot de irritaties zijn verdwijnen. Als het ongemak groter wordt, is het nodig om een arts te raadplegen.

Pluspunten:

  • verlengt en krult wimpers

  • makkelijk aanbrengen

  • verpakking

Minpuntjes:

  • resultaten blijven niet lang

  • irritaties