De beste wimperserum 2019


 

Quickmax Wimperserum

Quickmax

Deze wimperserum zit verpakt in een gouden verpakking. De fles heeft 5 milliliter met het serum. Dit moet voldoende zijn voor ongeveer zes maanden een Quickmax behandeling. De kartonnen doos van het wimperserum bevat ook een folder met alle nodige informatie.

Het aanbrengen van Quickmax moet iedere avond gebeuren. Het is nodig om te realiseren dat de oogleden schoon en droog moeten zijn, omdat elk make-up restje dat achterblijft ervoor kan zorgen dat het wimperserum niet bij de wortels van je wimpers komen. Daarnaast hoeft het serum alleen aangebracht te worden op de bovenste wimperbasis, omdat het vanzelf een weg vindt naar het onderste gedeelte. Het moet systematisch worden aangebracht om de beste resultaten te verkrijgen. Als het gewenste resultaat eindelijk is bereikt, mag de frequentie van gebruik worden afgenomen. De resultaten van Quickmax houden ongeveer een maand vast, vanaf het moment dat de behandeling is gestopt.

De eerste effecten zijn zichtbaar na vijf weken regelmatig gebruik van het wimperserum, waar de uiteindelijke resultaten te zien zijn na ongeveer drie maanden. Als resultaat van de Quickmax behandeling hoort een consument langere, dikkere, herstelde en versterkte wimpers te hebben. Daarnaast zijn wimpers, dankzij Quickmax, minder kwetsbaar voor beschadiging, breuken, en uitvallen.

Een ander voordeel van het product is dat het ook gebruikt kan worden door mensen met neppe wimpers omdat Quickmax geen stoffen heeft die lijm oplost. Wat zeker ook het vermelden waard is dat deze wimperserum vol zit met natuurlijke stoffen die verantwoordelijk zijn voor het hydrateren, gladmaken en het benadrukken van de huid rond de ogen.

Pluspunten:

  • verlengt en verzorgt wimpers

  • hydrateert en maakt de huid rond de ogen glad

  • makkelijk aanbrengen

  • capaciteit

Minpuntjes:

  • duur

  • effecten verdwijnen een maand na de laatste keer gebruik