De beste wimperserum 2019

Waar houden wimpers het meeste van?

Als je wimpers kort en broos zijn dan betekent dat dat je moet zoeken naar een product dat ze weer tot leven kan brengen. Niets zal dat beter doen dan een goed wimperserum.

We weten allemaal hoe wimper extensies de natuurlijke wimpers kunnen beschadigen. Het is belangrijk om ze te voeden zodat ze vol en sterk worden. Elke wimperserum heeft twee taken. De eerste taak is om de wimper te voorzien van een diepe hydratatie en voeding. Wimperserums zitten vol met vitaminen, mineralen, essentiële oliën en peptiden. Na verloop van tijd worden de wimpers sterker en wordt hun structuur hersteld. De tweede taak is om de wimpers langer en voller te laten groeien. Wanneer de wimper follikel alle voedingsstoffen krijgt die het nodig heeft, kan het volle, sterke wimpers produceren die langer groeien dan voorheen. De meeste van de wimperserums zijn veilig en veroorzaken geen bijwerkingen. Wimperserums zijn rijk aan vele kalmerende en anti-inflammatoire ingrediënten die de huid rondom de ogen verzacht. Aloë Vera en groene thee voeden niet alleen je wimpers, maar ook de gevoelige huid rondom de ogen. Kokos- en Castor-olie maken je wimpers glanzend terwijl de huid zachter en elastischer wordt. Bijna elke wimperserum bevat vitamine E, B5, komkommer-extract en hyaluronzuur. De laatste wordt ook geroemd vanwege de anti-aging.

Voordat het wimperserum wordt vrijgegeven voor de verkoop moet het worden getest door dermatologen en oogartsen om ervoor te zorgen dat het veilig en effectief is.

Voordat je een wimperserum koopt moet je de lijst van ingrediënten lezen en als één van hen moeilijk uit te spreken is, moet je het niet kopen. Het merendeel van de wimperserum ingredienten moet natuurlijk zijn. Er zijn een aantal synthetische ingrediënten toegevoegd om het product beter te kunnen bewaren, zodat het gedurende een langere periode kan worden gebruikt. Het wimperserum moet een vloeibare consistentie hebben en moet geurloos zijn.