De beste wimperserum 2019

Vallen je wimpers uit? Gebruik dan een wimperserum!

Uitvallende wimpers kan het eerste teken zijn van een ziekte of het disfunctioneren van een orgaan. Als je last hebt van wimpers die uitvallen, kan dit artikel licht werpen op de oorzaak van het probleem.
 
Oorzaken van uitvallende wimpers
Er zijn vele mogelijke redenen. De meest voorkomende oorzaken zijn een huidallergie voor producten die je op een dagelijkse basis gebruikt. Het kan de mascara zijn die een laagje op je wimpers vormt of een vochtinbrengende oogcrème. Het kan moeilijk zijn om te zien hoe je lichaam reageert op bepaalde cosmetische producten als je deze elke dag gebruikt. Probeer voor enige tijd te stoppen met het gebruik van oogproducten of ruil ze in voor een week of twee voor biologische producten. Als je een positieve verandering ziet, betekent dat dat de oude beauty producten de oorzaak waren van de wimperuitval. Een andere reden die bijdraagt ​​aan het uitvallen van de wimpers is een voeding die essentiële vitaminen en mineralen mist. Ook het dragen van contactlenzen kan de groeicyclus van de wimpers beïnvloeden. Daarnaast kan stress, een ontsteking van de haarfollikel en een overmatig gebruik van een wimperkrultang dit ook veroorzaken.
 
Hoe kun je voorkomen dat je wimpers uitvallen?
De snelste en de meest effectieve manier om het uitvallen van wimpers te stoppen is met behulp van een wimperserum. Wimperserums zijn gemaakt om wimper follikels te voeden en ze diep te hydrateren. Dankzij oliën, vitaminen, mineralen en peptiden worden wimpers sterker, voller en meer. Bovendien verlengen wimperserums de levensfase van de wimpers zodat de wimpers niet zo vaak uitvallen. De meest populaire ingrediënten in de wimperserums zijn hyaluronzuur, carnitine, vitamine E en B5. Ontstekingsremmende Aloë Vera kalmeert de huid en vermindert de irritatie.
Ongeacht het type wimperserum is het belangrijk om regelmatig je wimpers sterker te maken zodat ze minder gevoelig voor breuk worden. De gemiddelde behandeling duurt minimaal 12 weken. De eerste effecten zijn zichtbaar na de eerste maand van systematisch gebruik.
 
Wanneer worden wimpers ouder?
De levenscyclus van de wimper duurt 90-150 dagen. Na die tijd vallen wimpers vanzelf uit en zullen er nieuwe wimpers op hun plaats groeien. Dankzij een wimperserum, hoeven de wimpers niet voortijdig of binnen 90 dagen uit te vallen, maar pas na 150 dagen.