De beste wimperserum 2019

Reactiveer je wimpers met een wimperserum

Wimpers hebben niet alleen een decoratieve rol, maar wat nog belangrijker is, ze moeten onze ogen beschermen tegen stof en eventuele onzuiverheden. Wat moet je doen als je wimpers kort, broos en in een slechte conditie zijn? Reactiveer ze met behulp van een wimperserum.
 
Van nature korte en schaarse wimpers?
Niet iedereen heeft het geluk dat hij/zij van nature volle wimpers heeft. We geven de genetica de schuld maar er is een eenvoudige manier om het een boost te geven. Het merendeel van de wimperserums bevat vitaminen en mineralen die wimper follikels voeden. Hierdoor groeien wimpers vol en lang. In veel gevallen worden de wimpers glanzender en donkerder dan voorheen. De meest voorkomende wimperserums bevatten ook het ingrediënt hyaluronzuur, ook wel hyaluronate genoemd. Het helpt de structuur van de wimper te herstellen en het helpt de actieve middelen door te dringen door de huid naar de wimper wortels.
 
Natuurlijke lange wimpers
Sommige vrouwen gebruiken geen mascara en hebben hun wimpers niet geverfd, maar nog steeds zien hun wimpers er geweldig uit. Die vrouwen maken gebruik van een wimperserum. Na slechts één maand van systematisch gebruik, worden wimpers veel donkerder, langer en voller.
 
Wimpers en de wimperkrultang
We beseffen het niet, maar de make-up tool, die we elke dag gebruiken voor het aanbrengen van mascara, kan schade aan onze wimpers veroorzaken. De wimperkrultang is een must-have voor velen van ons. Helaas maakt het onze wimpers gevoelig voor breuk. Hierdoor worden de wimpers korter. Stop met het gebruik van de wimperkrultang en gebruik een wimperserum. Je zult verbaasd zijn om te zien hoe sterk en lang je wimpers zullen worden. Om de wimpers in de gewenste positie te brengen zonder hun structuur te breken, moet je gebruik maken van een wimperserum met een mascara-achtige borstel om ze te kammen.