De beste wimperserum 2019

Hoe kies je het beste wimperserum?

Een effectief wimperserum is een must have voor elke vrouw. Hoe kies je het product dat zal voldoen aan al onze behoeften en verwachtingen? Blijf lezen om erachter te komen waar je op moet letten bij het kopen van een wimperserum.
 
Regel 1 Handige applicator
De wimperserums die een kleine, puntige borstel hebben zijn de beste en de meest effectieve. Wanneer je een onzichtbare lijn trekt over de wimperlijn, dringen de actieve middelen door in de huid tot in de wimperwortels. De wimper follikels worden gevoed en gehydrateerd, zodat ze lange en gezonde wimpers kunnen produceren. Je kunt ook kiezen voor een wimperserum met een mascara-achtige borstel, maar dan moet je je realiseren dat dit product niet volledig zal werken. Wimperwortels zullen niet volledig worden gevoed en daarom zullen de wimpers ongeveer dezelfde lengte en dikte behouden. Dit soort producten herstellen de wimperstructuur, maken ze glanzend en gezonder, maar hebben slechts een kleine invloed op de groei van de wimpers.
 
Regel 2 Ingrediënten
De meeste wimperserums zitten vol met natuurlijke, plantaardige ingrediënten. Talrijke studies hebben aangetoond dat de minerale en plantaardige ingrediënten het beste werken om de wimpergroei te bevorderen. De meeste wimperserums zijn rijk aan essentiële oliën en vitaminen, die werken op zowel de wimpers als het hele lichaam.
 
Regel 3 Testen
Vóórdat een wimperserum wordt vrijgegeven voor de verkoop, heeft het vele testen ondergaan om ervoor te zorgen dat het veilig is voor de wimper en de huid. De meerderheid van de vrouwen die op het punt staan om een ​​wimperserum te kopen doen dit online en lezen de meningen en beoordelingen van andere gebruikers. Het is een goede manier om te leren hoe het product werkt en om een onpartijdig zicht te krijgen op de mogelijke bijwerkingen.
 
Regel 4 Prijs
Niet alles wat er blinkt is goud. De waarheid is dat een extreem duur wimperserum niet beter hoeft te werken dan een gemiddeld geprijsd serum. Het is belangrijk te beseffen dat een doeltreffend wimperserum veel vitaminen en stoffen bevat die vrij prijzig zijn en daarom niet minder dan € 30 kan kosten. Als je een wimperserum ziet van € 10 weet je dat het zijn werk niet goed zal doen.
 
Regel 5 Behandelingstijd
Normaal gesproken duurt een wimperserum behandeling 12 weken. De eerste effecten zijn meestal zichtbaar na de eerste maand van systematisch gebruik. Om de resultaten te krijgen zoals beloofd door de wimperserum producent moet je het product aanbrengen volgens de instructies en niet korter dan 8 weken gebruiken.