De beste wimperserum 2019


 

M2 Lashes Wimperserum

m2 lashes

M2 Lashes wimperserum is bestemd voor het verlengen, verbeteren van volheid en verzorgen van wimpers. Mannen en vrouwen, behalve die borstvoeding geven en zwanger zijn, kunnen het beide gebruiken. Alle mensen met allergieën en mensen met een dermatologisch of optische ziekte moeten een arts raadplegen voordat ze beginnen met een M2 Lashes behandeling.

Het aanbrengen van M2 Lashes wimperserum moet gebeuren om droge en perfect schone oogleden. Voor het slapengaan moet deze serum direct op de wimperbasis worden aangebracht. Het product moet worden gebruikt tot het gewenste resultaat is verkregen. Daarna is het mogelijk om het serum minder vaak te gebruiken. Bij irritaties wordt aangeraden om de ogen te spoelen met water, met de M2 Lashes behandeling te stoppen en als het nodig is, een arts te raadplegen.

De eerste effecten van de behandeling worden verwacht zichtbaar te zijn na een maand, waarin het serum iedere dag wordt gebruikt. De wimpers horen langer en voller te zijn. Daarnaast zijn ze ook sterker, gezonder en mooier. Deze conditie voor de wimpers is mogelijk door de M2 Lashes samenstelling (d.w.z. biotine, hyaluronzuur).

Een zwarte fles met M2 Lashes bevat 5 ml met het serum, genoeg voor een behandeling van zes maanden. Het product heeft een semi vloeibare consistentie en daarom is het nodig het serum uit te wijven als het wordt aangebracht.

Pluspunten:

  • verlengt en verbetert de dichtheid van wimpers

  • versterkt en hydrateert

  • capaciteit

Minpuntjes:

  • duur

  • semi vloeibare consistentie

  • niet geschikt voor iedereen