De beste wimperserum 2019


 

Nanolash wimperserum

nanolash serum do rzęs

Het Nanolash wimperserum is enorm effectief en de resultaten zijn zichtbaar net na de eerste maand van het gebruik. Dit product maakt de wimpers langer en voller zonder enige bijwerkingen. Na de tweede maand, zullen er veel nieuwe wimpers beginnen te groeien in de binnenste ooghoek. Klanten beweren dat dankzij Nanolash hun ogen groter en helderder lijken als nooit tevoren. In de derde maand zullen de wimpers langer en donkerder zijn.

Dankzij het heermoesextract versterkt Nanolash de wimpers en herbouwt het de wimperstructuur. Dit wimperserum zit vol met essentiële mineralen en vitaminen die de wimpers voeden en ze minder gevoelig voor breuk maken. Het bevat oliën van papaja, mango en bittere sinaasappel.

Nanolash werd vele jaren getest voordat het werd vrijgegeven voor de verkoop in de Verenigde Staten, in Europa en Azië. Studies hebben aangetoond dat Nanolash volkomen veilig is en zacht voor de wimpers en de huid rondom de ogen. Het heeft geen bijwerkingen.

Nanolash wordt geleverd met een kleine, puntige borstel. Het is ontworpen op een manier dat de toepassing gemakkelijk en plezierig maakt. De klant wordt verondersteld om een ​​dunne lijn te trekken op de wimperlijn en ervoor te zorgen dat het hele gebied vanaf de binnenste ooghoek naar de buitenste hoek bedekt is. Het enige nadeel is dat er teveel van het product in de verpakking zit. Aan het begin van de behandeling met Nanolash kan men per ongeluk de formule morsen bij het gebruik van de applicator. De verpakking ziet er elegant uit en is zeer duurzaam. Nanolash is efficiënt en de gehele behandeling duurt 3-maanden.

http://nanolash.nl

Pluspunten

  • Het maakt de wimpers langer en voller
  • Verlengt de levensfase van de wimpers
  • Maakt wimpers donkerder en sterker
  • Het is eenvoudig aan te brengen
  • Nanolash veroorzaakt geen bijwerkingen
  • Mooie verpakking

Minpunten

  • Teveel van het product in de verpakking